tom-stryhn.dk


Velkommen !

Dette websted indeholder de samlede resultater af ca. 20 års forskning i oprindeligt af Stryhn slægten, men det er nu meget mere end det. Min nysgerrige natur har fået mig til at vandre ind i områder med kun meget fjerne forbindelser. Derfor er der nu registreret detaljer om ca. 183.000 individuelle personer, herunder ca. 11.000 unikke efternavne, der udgør ca. 58.000 familier. At liste dem alle på her ville være fuldstændig umuligt. Dele af dataene på disse sider ville ikke eksistere, hvis det ikke var for den generøse hjælp fra andre. Jeg er altid glad for at høre om forbindelser til vores familier og altid velkommen kommentarer, forslag og selvfølgelig korrektioner. Bidrag, herunder fotografier, historiske dokumenter og generelle data vil altid blive krediteret til donoren, hvis der anmodes herom.
Alt du behøver at gøre for at deltage, er at registrer som bruger af tom-stryhn.dk, det er gratis, og så kan du hjælpe med at udbygge vores familie historie til gavn for kommende generationer.

Kontakt

email imageHvis du har spørgsmål eller kommentarer til oplysningerne på dette websted, da venligst kontakt admin@tom-stryhn.dk.


Sprog / Language

tom-stryhn.dk - Oprettet og vedligeholdt af Tom Stryhn © 1996-2018 Alt materiale på denne side er omfattet af gældende lov om ophavsret.
Siden er optimeret til følgende browsere Microsoft Edge samt Google Chrome (seneste versioner)

tom-stryhn.dk bruger software fra blandt andre The Next Generation of Genealogy Sitebuilding ©, v. 11.1.2 sp, forfattet af Darrin Lythgoe 2001-2018.